VAPORIFICIO - CUMBER

VAPORIFICIO - CUMBER

Περιγραφή

Αμερικάνικου τύπου χαρμάνι από ποικιλίες Virginia, Burley και Oriental. Απαλή καπνική αίσθηση και ελαφρά γλυκιά επίγευση.

Χειροποίητη σειρά υγρών αναπλήρωσης, παρασκευάζονται στην Ιταλία από την εταιρεία Vaporificio και διατίθενται στη χώρα μας αποκλειστικά από τη NOBACCO.

Η σειρά υγρών αναπλήρωσης Vaporificio αναπτύχθηκε από τη συνεργασίαεμπειρογνωμόνων του καπνού και επιστημόνων οργανικής χημείας με εξειδίκευση στη διαδικασία ψυχρής απόσταξης.


Η βαθιά γνώση των προϊόντων καπνού, σε συνδυασμό με μακροχρόνιες μελέτες και πειράματα για τη διατήρηση μόνο των ποιοτικών χαρακτηριστικών του, οδήγησαν στην χρήση της 
ψυχρής απόσταξης των φυσικών φύλλων καπνού. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της χαρακτηριστικής γεύσης του συμβατικού τσιγάρου χωρίς τις επιβλαβείς ουσίες του.

Η ψυχρή απόσταξη είναι γνωστή από την αρχαιότητα και υιοθετήθηκε στην Αρχαία Ρώμη για την συλλογή αρωμάτων, τη διύλιση αποσταγμάτων και την ενίσχυση των γεύσεων.

Τα εκχυλίσματα των υγρών αναπλήρωσης Vaporificio αποτελούνται από μείγματα διάφορων ποικιλιών καπνού όπως Natural Virginia, Burley, Oriental, Kentucky, Havana,Latakia, Cavendish, Tombac και πολλές άλλες, καλύπτοντας όλους τους τύπους ατμιστών.

Τα Vaporificio έχουν υποστεί επιπλέον μικρό-φιλτράρισμα, έχοντας ως αποτέλεσμα ξεχωριστά καπνικά αποστάγματα, στο σημείο όπου η τεχνική συναντά την τέχνη. 

 

Το εργοστάσιο παρασκευής των υγρών Vaporificio στη Ρώμη είναι μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η Vaporificio με διεθνή πολυετή εμπειρία στον τομέα των καπνικών προϊόντων διαθέτει τα μέσα για να επιλέγει τις καλύτερες ποικιλίες καπνού και την τεχνογνωσία για την επεξεργασία τους. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί αρώματα που διατηρούν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του καπνού όπως το άρωμα, τη γεύση και τη βαρύτητά του.  

 

Είναι διαθέσιμα σε τέσσερις επιλογές νικοτίνης (3, 6, 9 και 18mg/ml) με σύσταση 50% VG / 50% PG.

Τα υγρά αναπλήρωσης Vaporificio είναι πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Tobacco Products Directive2014/40/ΕΕ).

 

Έχουν ελεγχθεί με αναλύσεις τόσο στην υγρή μορφή τους (υγρό αναπλήρωσης) όσο και στο μείγμα εισπνεόμενου ατμού που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του προϊόντος με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Διέπονται από τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές συσκευασίας και παράλληλα το σύνολο των φυσικοχημικών και τοξικολογικών δεδομένων (συμπεριλαμβανομένης της τοξικολογικής ανάλυσης), έχουν κοινοποιηθεί στην κοινή πύλη εισόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EUCEG), στο Υπουργείο Υγείας, στο Γενικό Χημείο του Κράτους και στο Γενικό Μητρώο Χημικών Προϊόντων. Πωλούνται σε 
σφραγισμένη συσκευασία των 10ml και διαθέτουν ειδικό κούμπωμα ασφαλείας για την προστασία των παιδιών(Child Proof).


Φέρουν όλες τις υποχρεωτικές προειδοποιήσεις και σημάνσεις σύμφωνα με τον Κανονισμό 1272/2008 (CLP) και την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/40/ΕΕ (TPD).
Αναγράφονται όλα τα συστατικά τους καθώς και η ημερομηνία λήξης τους.
Απαγορεύεται η αγορά και η χρήση τους από άτομα κάτω των 18 ετών.

 

Η ΝΟΒΑCCO είναι μια εκ των πέντε εταιρειών ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κλήθηκε από την Commission το 2015 ώστε να συμμετέχει στην συνδιαμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου για τη Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα προϊόντα καπνού και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.


  • Κατασκευαστής: NOBACCO
  • Κωδικός Προϊόντος: 0245
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8.50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 6.85€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επιβεβαίωση Ηλικίας

×

Θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να μπορέσετε να δείτε την συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.


Παρακαλούμε εισάγετε την ημερομηνία γέννησης σας για να μπορέσετε να συνεχίσετε.


Διαφορετικά πατήστε τον σύνδεσμο "Επιστροφή" για να μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα.

/ /