Εξαντλήθηκε VAPORESSO REVENGER X

VAPORESSO REVENGER X

Περιγραφή

Η Vaporesso μας παρουσιάζει το νέο μοντέλο-ναυαρχίδα της, το Revenger X 220W, το οποίο χρησιμοποιεί το νέο chipset, OMNI Board 2.2, διαθέτει επιφάνεια αφής στη θέση των μηχανικών κουμπιών και εύκολο interface.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Συσκευή Revenger X

1 x Καλώδιο USB

Το Revenger X έχει εύρος ισχύος εξόδου 5 έως 220W, εύρος αντίστασης ατμοποιητή 0.05Ω έως 5Ω και αρκετές επιλογές λειτουργίας, δύο από τις οποίες περιλαμβάνουν Προσαρμοσμένη Καμπύλη Ισχύος (CCW) και Προσαρμοσμένη Καμπύλη Θερμοκρασίας (Εκτός από τις παραπάνω λειτουργίες, το Revenger X διαθέτει Έξυπνη Λειτουργία VW, η οποία προτείνει την ιδανική ισχύ εξόδου, λειτουργία bypass καθώς και λειτουργίες ελέγχου θερμοκρασίας.CCT), προσφέροντας στη συσκευή μεγαλύτερη λειτουργική ευελιξία.

Μια OLED οθόνη 0.96 ιντσών εμφανίζει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον χρήστη, όπως: ισχύ/θερμοκρασία, ωμική αντίσταση ατμοποιητή, αυτόνομη εμφάνιση στάθμης της κάθε μπαταρίας καθώς και έχει ρολόι πραγματικού χρόνου (RTC).

Η οθόνη και η επιφάνεια αφής δίνουν στη συσκευή μοναδική και αριστοκρατική εμφάνιση. Μαζί με το κράματος αλουμινίου σαν υλικό κατασκευής, η Vaporesso εισάγει μια φιλική προς το περιβάλλον ετικέτα εσωτερικά του σώματος της συσκευής που επιτρέπει γραφικά μεγαλύτερης ποιότητας από τις παραδοσιακές μεθόδους διακόσμησης. 

Το Revenger X τροφοδοτείται από δύο αποσπώμενες μπαταρίες 18650 υψηλής αποφόρτισης (πωλούνται ξεχωριστά), οι οποίες τοποθετούνται μέσω της ειδικής θύρας που ασφαλίζει με μαγνήτη.

Η συσκευή μπορεί να φορτιστεί μέσω USB, έχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 2.5A και παράλληλα διαθέτει σύστημα εξισορρόπησης φόρτισης και προστασίας εισόδου USB.

Σημείωση: Οι 2 μπαταρίες που θα χρησιμοποιούνται την κάθε φορά θα πρέπει να είναι ίδιας εταιρεία, μοντέλου και χωρητικότητας. Η κάθε ομάδα μπαταριών θα πρέπει να αποφορτίζονται και επαναφορτίζονται μαζί. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να προκληθεί τραυματισμός. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε κατεστραμμένες ή με φθαρμένο περίβλημα μπαταρίες με αυτή τη συσκευή.

Η συσκευή καλύπτεται με εγγύηση 3 μηνών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

Σημειώσεις:

Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.  • Κατασκευαστής: NOBACCO
  • Κωδικός Προϊόντος: N9836
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 75.00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 60.48€

Επιβεβαίωση Ηλικίας

×

Θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να μπορέσετε να δείτε την συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.


Παρακαλούμε εισάγετε την ημερομηνία γέννησης σας για να μπορέσετε να συνεχίσετε.


Διαφορετικά πατήστε τον σύνδεσμο "Επιστροφή" για να μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα.

/ /