Τρόποι Πληρωμής


Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με τους παρακάτω τρόπους ήτοι:


1. Με Αντικαταβολή


Τα προϊόντα μεταφέρονται στον πελάτη μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), όπου κατά την παραλαβή τους πληρώνεται το ανάλογο ποσό. Σε περίπτωση ογκώδους ή μεγάλου βάρους αντικειμένων, αυτά μεταφέρονται με μεταφορική εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, αφού πρώτα κατατεθεί σε λογαριασμό μας το ανάλογο ποσό πληρωμής και η παραλαβή τους γίνεται από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας. Σε περίπτωση δε άρνησης του πελάτη να καταβάλει το ανάλογο ποσό, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δικαιούται να απόσχει από την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεών της από την πώληση έως ότου συμμορφωθεί ο πελάτης προς την αξίωση αυτή. Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e mail) αλλά στην περίπτωση αυτή, επιπρόσθετα γίνεται και τηλεφωνική επιβεβαίωση, απευθείας με τον πελάτη.


2. Με Χρέωση Πιστωτικής Κάρτας είτε Χρεωστικής Κάρτας είτε Προπληρωμένης Κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή Αλλοδαπής Τράπεζας.


Αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να ολοκληρώσει την πληρωμή της παραγγελίας του με τους εξής τρόπους:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Με τους παραπάνω τρόπους μπορεί να πληρώσει με ασφάλεια, αφού οδηγείται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank. Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και μόλις πραγματοποιηθεί η έγκριση, το ποσό πιστώνεται στον λογαριασμό της εταιρείας και εκτελείται η παραγγελία του.


2.1 Ασφάλεια.


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


3. Με πληρωμή στο κατάστημα


Δίνεται η δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας στο κατάστημα της εταιρείας που βρίσκεται Λεωφ. Αθηνών, Τ.Κ. 32001, Αλίαρτος το οποίο λειτουργεί: Δευτέρα -Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 8:00-14:30 και 17:00-21:00, Τετάρτη-Σάββατο 8:00-14:30.


4. Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό


Ο πελάτης μπορεί να καταθέσει τα χρήματα που αφορούν την παραγγελία του στον παρακάτω λογαριασμό μας.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ GR930110 29000000 29060302899 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ
ALPHA GR22 0140 2300 2300 0210 1159 510 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR42 0171 1060 0061 0614 7975 893 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ