PANDA POD KIT VOOPOO - RED

PANDA POD KIT VOOPOO - RED

Περιγραφή

Η VOOPOO πρωτοπορεί για άλλη μια φορά με την νέα συσκευή Panda Pod Kit. Η συσκευή είναι στο μέγεθος ενός αναπτήρα, είναι απόλυτα φορητό και εργονομικό και ο σχεδιασμός του είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Έχει δύο τύπων Pod με διαφορετική ωμική αντίσταση, η 1,2Ω αντίσταση προορίζεται για χρήση με άλατα νικοτίνης και η 0.8Ω αντίσταση για τα παραδοσιακά υγρά αναπλήρωσης. Το Panda Pod είναι φιλικό προς τον χρήστη με minimal εμφάνιση, η μπαταρία του έχει μεγάλη χωρητικότητα 1100mAh και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ικανοποιητική αυτονομία που ζητάμε.

Το Panda Pod δημιουργήθηκε για αρχάριους χρήστες αλλά και για χρήστες εμπείρους που θέλουν ένα γρήγορο και μινιμαλιστικό τρόπο ατμίσματος. Η συσκευή συνδυάσει καλή απόδοση και μικρό μέγεθος, επίσης είναι πολύ ελαφρύ και άνετο στο χέρι.

Το σύστημα εισαγωγής αέρα του Panda με κάθετο προσανατολισμό, επιτρέπει την εισαγωγή περισσότερους αέρα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μεγαλύτερης παραγωγής ατμού με εκπληκτική γεύση.

Βγάλτε την δεξαμενή από την συσκευή, τραβήξτε την τάπα σιλικόνης και γεμίστε την δεξαμενή με το υγρό αναπλήρωσης και τοποθετήστε ξανά την δεξαμενή στην συσκευή.

Το Panda Pod Kit υποστηρίζει φόρτιση USB

Εάν το αυτοκόλλητο με τον Κωδικό Προϊόντος (βλέπε φωτογραφία) αφαιρεθεί ή αλλοιωθεί τότε σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος δεν γίνετε η αντικατάσταση. Το αυτοκόλλητο με τον κωδικό είναι απαραίτητό για να μπορέσει να γίνει η αναγνώριση του προϊόντος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 75x47,5x27.4 mm

Εύρος ισχύς εξόδου: 8-12W

Χωρητικότητα μπαταρίας: 1100mah

Αντίσταση: 1.2ohm(8W) - 0.8ohm(12W)

Φόρτιση: USB


Περιέχονται:

-1x Panda Pod Kit

-2x Δεξαμενή Pod 2ml

-1x Sealing O'ring

-1x Usb καλώδιο

-1x Εγχειρίδιο χρήσης

  • Κατασκευαστής: VOOPOO
  • Κωδικός Προϊόντος: PANDA RED
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 36.00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 29.03€

Επιβεβαίωση Ηλικίας

×

Θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να μπορέσετε να δείτε την συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.


Παρακαλούμε εισάγετε την ημερομηνία γέννησης σας για να μπορέσετε να συνεχίσετε.


Διαφορετικά πατήστε τον σύνδεσμο "Επιστροφή" για να μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα.

/ /