DIY ΒΑΣΗ MIST 20mg

DIY ΒΑΣΗ MIST 20mg

Περιγραφή

Ατμιστική βάση MIST, για ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο, με 85 - 90% φυτική γλυκερίνη (VG) και 10-15% DIW απιονισμένο νερό. Διαθέσιμη με περιεκτικότητα νικοτίνης 20mg/ml σε φυαλίδιων των 10ml.

Η ιδιοκατασκευή των υγρών αναπλήρωσης συνίσταται στην παραγωγή από τον ίδιο τον ατμιστή των ατμιστικών του υγρών, με ανάμιξη ατμιστικής βάσης και ενός η περισσοτέρων αρωμάτων. Έτσι μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του ατμιστικό υγρό στην επιθυμητή αναλογία προπυλενογλυκόλης (PG) και φυτικής γλυκερίνης (VG), όπως επίσης και στην ισχύ της νικοτίνης.

 

Το μείγμα ατμιστικής βάσης MIST, με 85 - 90% φυτική γλυκερίνη (VG) και 10-15% DIW απιονισμένο νερό, αποτελεί το ιδανικό μείγμα για όσους είναι λάτρεις του ογκώδους ατμού. Βελούδινη αίσθηση ενός πλουσιότατου ατμού που γεννά στους γύρω σας την απώλεια ορατότητας. Ιδανική βάση για όσους εμφανίζουν αλλεργία στην προπυλενογλυκόλη.

Είναι διαθέσιμη με συγκέντρωση νικοτίνης 20mg/ml σε φιαλίδιο των 10ml. Προτείνεται αραίωσή της με μηδενικές βάσεις Φυτικής Γλυκερίνης (VG) και Προπυλενογλυκόλης (PG).

 

Τα μείγματα ατμιστικών βάσεων βασίζονται σε πρώτες ύλες, που παράγονται και προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυστηρά. Εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης με βάση το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008, η παραγωγή των βάσεών μας ιχνηλατείται, ώστε η κυκλοφορία τους να ελέγχεται και να είναι διαχειρίσιμη από το εργαστήριο μέχρι τον τελικό καταναλωτή.

 

Τα μείγματα ατμιστικών βάσεων (Balanced, Thunder και Mist) είναι αραιωμένα με 10% απιονισμένο νερό (τουλάχιστον) και δεν χρειάζονται περαιτέρω αραίωση. Όταν φτιάχνετε ατμιστικά υγρά, καλό είναι να σημειώσετε τις αναλογίες που χρησιμοποιήσατε ώστε να μπορείτε να τα επαναλαμβάνετε εύκολα στο μέλλον, για εσάς ή τους φίλους σας.


Η νικοτίνη είναι μια τοξική ουσία η οποία, ακόμα και σε μικρές συγκεντρώσεις (20mg/ml δηλαδή 2.0%) μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όπως ερεθισμούς κλπ. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Τα νικοτινούχα ατμιστικά υγρά δεν είναι βρώσιμα.


  • Κατασκευαστής: NOBACCO
  • Κωδικός Προϊόντος: 9974
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4.50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3.63€

Επιβεβαίωση Ηλικίας

×

Θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να μπορέσετε να δείτε την συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.


Παρακαλούμε εισάγετε την ημερομηνία γέννησης σας για να μπορέσετε να συνεχίσετε.


Διαφορετικά πατήστε τον σύνδεσμο "Επιστροφή" για να μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα.

/ /