DIY ΑΡΩΜΑ - COFFEE

DIY ΑΡΩΜΑ - COFFEE

Περιγραφή

Άρωμα δυνατού, συμπαγή καφέ με χαρακτηριστικό σώμα και ακαταμάχητη γεύση.

Η ιδιοκατασκευή των υγρών αναπλήρωσης συνίσταται στην παραγωγή από τον ίδιο τον ατμιστή των ατμιστικών του υγρών, με ανάμιξη ατμιστικής βάσης και ενός η περισσοτέρων αρωμάτων. Έτσι μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του ατμιστικό υγρό στην επιθυμητή αναλογία προπυλενογλυκόλης (PG) και φυτικής γλυκερίνης (VG), όπως επίσης και στην ισχύ της νικοτίνης.

 


Κάθε άρωμα έχει την δική του ενδεικτική αναλογία αραίωσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ένα άρωμα έχει ενδεικτική αναλογία αραίωσης 5%, αναμιγνύοντας 5ml αρώματος με 95ml ατμιστικής βάσης, θα ληφθεί ατμιστικό υγρό όγκου 100ml.
1ml αρώματος αντιστοιχεί περίπου σε 30-32 σταγόνες. 


Με αυτόν τον τρόπο υπολογίζετε με σχετική ακρίβεια, το ποσοστό του αρώματος που θα αναμίξετε με την βάση. Το άρωμα αναμιγνύεται με την ατμιστική βάση, όταν έχει ρυθμιστεί η ισχύς της νικοτίνης.

Όταν προσθέτουμε άρωμα πχ 5%, αραιώνουμε ουσιαστικά και την ατμιστική βάση. Έτσι, βάζοντας 5% άρωμα σε μια βάση Balanced 20mg, αυτομάτως την αραιώνουμε κατά 5% (αφού το άρωμα δεν περιέχει νικοτίνη) και το τελικό μας υγρό περιέχει 20 - (5%*20) = 19mg/ml νικοτίνης.

 

Όταν ένα άρωμα έχει ποσοστό αραίωσης 5% και ένα δεύτερο άρωμα 5% και θέλουμε να τα αναμίξουμε με ατμιστική βάση, προσθέτουμε 5-6% από το μείγμα αρωμάτων και όχι από κάθε άρωμα ξεχωριστά. Αν βάλουμε 5% από κάθε άρωμα ξεχωριστά, το ατμιστικό υγρό θα έχει τελικά 10% αναλογία αρωμάτων, γεγονός που θα οδηγήσει σε ένα αποπνικτικό ατμιστικό υγρό.

Αν πρόκειται να αναμιχθούν αρώματα διαφορετικής ισχύος, πχ πράσινο μήλο (3%) και καραμέλα (5%), προσέχουμε να έχουμε αντίστοιχη αναλογία των αρωμάτων μεταξύ τους. Στο τελικό υγρό επομένως θα προσθέσουμε πχ σχεδόν 2% μήλο και περίπου 3% καραμέλα για να πετύχουμε το καραμελωμένο πράσινο μήλο.

 

 

Το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι σκέτο άρωμα και δεν προορίζεται απευθείας για άτμισμα αλλά μόνον αφού προηγηθεί αραίωση με ατμιστική βάση.

Η συσκευασία των γεύσεων που παρέχουμε για ιδιοκατασκευή (DIY) είναι σε γυάλινο σταγονομετρικό φιαλίδιο των 10ml.


  • Κατασκευαστής: NOBACCO
  • Κωδικός Προϊόντος: 0625
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4.96€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4.00€

Επιβεβαίωση Ηλικίας

×

Θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να μπορέσετε να δείτε την συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.


Παρακαλούμε εισάγετε την ημερομηνία γέννησης σας για να μπορέσετε να συνεχίσετε.


Διαφορετικά πατήστε τον σύνδεσμο "Επιστροφή" για να μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα.

/ /