ACTIVE MOD WISMEC - BLACK

ACTIVE MOD WISMEC - BLACK

Περιγραφή

Το εκπληκτικό WISMEC ACTIVE θα σας καταπλήξει, με την υιοθέτηση της πρωτοποριακής τεχνολογίας Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ηχείο. Επιπλέον, ο μοντέρνος σχεδιασμός του είναι ανθεκτικός στο νερό και αδιάβροχος. Η πρωτοπόρα αυτή συσκευή έρχεται με ενσωματωμένη μπαταριά 2100 mah και μέγιστη ισχύς εξόδου 80W. Κάθε λεπτομέρεια στην συσκευή σχεδιαστικέ επιμελώς και εξειδικευμένα με τα καλύτερα υλικά.

Η προηγμένη τεχνολογία και οι πολλαπλές λειτουργίες καθιστούν το WISMEC ACTIVE έναν νέο θρύλο στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Είναι διαμορφωμένο και σχεδιασμένο σαν ένα ηχείο, δίνοντας έτσι στην συσκευή μια πρωτότυπη και ελκυστική εμφάνιση. Ατμίζετε ενώ απολαμβάνετε ταυτόχρονα μουσική, όλα είναι δυνατά με το Active Mod της Wismec.

Η συσκευή έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία που το κάνουν ανθεκτικό στο νερό και αδιάβροχο, η συσκευή μπορεί να παίζει μουσική ακόμα και κάτω από το νερό.

Η θήκη σιλικόνης είναι κατασκευασμένη από πολύ καλά υλικά και προστατεύει με μεγάλη επιτυχία το Mod από χτυπήματα και φθορές. Εάν αφαιρέσετε την θήκη σιλικόνης από το Modτότε  υποβαθμίζετε η αντοχή της συσκευής στο νερό.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το λογισμικό και να φορτίσετε τη συσκευή σας μέσω της θύρας micro USB. Το αναβαθμιζόμενο firmware θα κάνει το WISMEC ACTIVE πάντα ενημερωμένο. Η φόρτιση μπορεί επίσης να ολοκληρωθεί εύκολα, απλά συνδέοντας τον με έναν υπολογιστή ή έναν αντάπτορα τοίχου μέσω καλωδίου USB.

Εάν κολλήσει η συσκευή κατά την αναβάθμιση, απλώς πατήστε το δεξί κουμπί και στη συνέχεια πιέστε στην οπή επαναφοράς με μια βελόνα για επανεκκίνηση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Χωρητικότητα μπαταρίας: 2100 mAh

Ισχύς εξόδου: 80W

Εύρος αντίστασης: 0.05-1,5ohm (για λειτουργία TC) και 0.05-03.5ohm ( για λειτουργία VW)

Εύρος θερμοκρασίας: 100-315 °C / 200-600  °(για λειτουργία TC)

Σπείρωμα: 510

Βάρος: 166.4g

Ύψος: 94.5 mm

Λειτουργία Squonk: Όχι

Φόρτιση ταχεία : Όχι

Οθόνη: Ναι


Περιέχονται:

-1 * WISMEC ACTIVE

-1 * WS01 Triple 0.2ohmCoil

-2 * Εγχειρίδιο χρήσης

-1* Γάντζος

-1* WS04 MTL 1.3ohm Coil

-1* QC USBΚαλώδιο

Ανταλλακτικά

  • Κατασκευαστής: WISMEC
  • Κωδικός Προϊόντος: ACTIVE-BLACK
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 33.95€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 27.38€

Επιβεβαίωση Ηλικίας

×

Θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να μπορέσετε να δείτε την συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.


Παρακαλούμε εισάγετε την ημερομηνία γέννησης σας για να μπορέσετε να συνεχίσετε.


Διαφορετικά πατήστε τον σύνδεσμο "Επιστροφή" για να μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα.

/ /