Σε Απόθεμα Muhler MBM-1509 Αρτοπαρασκευαστής 850W Χωρητικότητας 1500gr με 15 Προγράμματα

Muhler MBM-1509 Αρτοπαρασκευαστής 850W Χωρητικότητας 1500gr με 15 Προγράμματα

Περιγραφή

Ο αρτοπαρασκευαστής MBM-1509 της εταιρείας Muhler, με ισχύ 850 Watt, μπορεί να παράξει έως και 1.5 κιλά ψωμί. Διαθέτει 15 προγράμματα μεταξύ των οποίων είναι: Βασικό (για παραδοσιακό ψωμί), ολικής άλεσης (για παρασκευή ψωμιού με αλεύρι σίκαλης ή σίτου), γλυκό (για παρασκευή ψωμιού με προσθήκη περισσότερης ζάχαρης), γρήγορο (για γρήγορη προετοιμασία ψωμιού). Για πιο υγιεινό αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αλεύρι ή μείγματα που δεν περιέχουν γλουτένη. Με το πρόγραμμα παρασκευής μαρμελάδας μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σπιτική μαρμελάδα με φρούτα της επιλογής σας. Τα φρούτα θα πρέπει να τοποθετηθούν κομμένα στη συσκευή.

Έχει 3 επίπεδα ψησίματος, για ροδοκοκκίνισμα της κόρας ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ανοιχτόχρωμη, μεσαία ή σκουρόχρωμη κόρα.

Διαθέτει ρύθμιση για να μπορείτε να προγραμματίσετε την ώρα που θέλετε να ενεργοποιηθεί αυτόματα ο αρτοπαρασκευαστής σας και να ξεκινήσει την παρασκευή ψωμιού. Έτσι το ψωμί θα είναι ήδη έτοιμο την ώρα που επιθυμείτε, εξοικονομώντας σας χρόνο. Τέλος, μπορεί να διατηρήσει τη θερμότητα του ψωμιού, ακόμα και μια ώρα μετά την παρασκευή του.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς: 850W

Χωρητικότητα: 1500gr

Προγράμματα: 15

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Ισχύς 850 W

Χωρητικότητα 1500 gr

Διαστάσεις

Μήκος -

Ύψος -

Βάθος -

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Προγράμματα 15

Επίπεδα Ψησίματος 3

Πρόγραμμα Μαρμελάδας Ναι

Καθυστέρηση Έναρξης Ναι

Διατήρηση Θερμοκρασίας Ναι

Παρασκευή χωρίς Γλουτένη Ναι

  • Κατασκευαστής: Muhler
  • Κωδικός Προϊόντος: MBM-1509
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
  • 96.72€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 78.00€